Fjellfiske av Gunnar Westrin er en bok som har kvalitet i både tittel og innhold

Dette var virkelig en bra bok. Gunnar Westrin en erfaren svensk fjellfant har skrevet denne utsøkte boken som er oversatt til norsk. Forfatteren øser her ut av sin trettiårige erfaring, og leseren blir sugd inn i hans mange historier fra nordlige grensestrøk mellom Sverige og Norge. Harr, ørret, røye, isfiske, turmat og moral behandles utfyllende i egne kapitler, og til slutt presenteres en fullstendig liste over fluer til fjellfiske.

Språket i boka er godt, og rikt illustrert med gode bilder. Personlig falt jeg også for hans noe usnobbete fremstilling av friluftslivet, der han fremdeles går rundt med sin gamle sekk og fiskehatt. Skal man peke på noen svakhet ligger det nok nettopp her i kapitlet om utstyr. Personlig ville jeg aldri dra på en lang fjelltur (uke f.eks.) i olabukse. Men alt i alt en meget bra bok som sprer mengder av naturglede!

til hovedsiden


Din kommentar Skriv gjerne en kommentar til artikkelen. Gjennom kommentarer hjelper du å holde fjellogfiske levende og det setter vi umåtelig stor pris på.-


Relaterte artikler fra fisketipsTilpasset søk


Annonse

Annonse
Annonse