Roger Tørriseng

Først en liten oppfordring: Det er ikke så mye som skal til for å gjøre turmaten skikkelig god. Alle har vi vel vært gjennom (eller er i) fasen der hvor all turmaten ikke blir som hjemme. Den smaker ikke like godt, er lunken og lukter røyk og alt annet enn friskt. Her skal du få tips som hjelper deg over denne fasen.

Steg 1 hvis du skal på fisketur: Ta med "charlottlauk", og lag din egen krydderpose: Innhold; mel, salt, pepper, sitronpepper, hvitløkspepper, tørket sopp etc. Dette bruker du så når du steker fisken. En slik egen blanding kan vare i mange turer.
Steg 2 er å holde maten varm. Her er det bare å tenke logisk. Så enkelt er det: TENK, og så begynne å lage mat. Alt for ofte skjer det motsatte. Jeg har selv sett og gjort det flere ganger.

Nedenfor og på egne artikler under turmat vil jeg skrive inn noen av mine turmatfavoritter, og så kan du komme med dine ved å ta kontakt eller legge inn en kommentar:

til hovedsiden


Din kommentar Skriv gjerne en kommentar til artikkelen. Gjennom kommentarer hjelper du å holde fjellogfiske levende og det setter vi umåtelig stor pris på.-


Relaterte artikler fra turmatens verdenTilpasset søk


Annonse

Annonse
Annonse