Fjellduken, meg og mine 2 hunder ved Svartvassheia i Verran Kommune.

Jeg bestemte meg for å ta turen til Svartvassheia (Verran kommune i Trøndelag) for å få et panoramaoverblikk over soloppgangen neste morgen. Med meg hadde jeg Fjellduken Original og en varm sovepose av typen Ajungilac Igloo. I tillegg hadde jeg tatt med meg mine to hunder.  Jeg la meg til på toppen av fjellet, selv om det var kald nordavind. Det skulle etterhvert vise seg å bli skikkelig kaldt.

Ved morgengry ble det ikke tatt noen bilder. Det var rett og slett for surt. Men med sola som steg over horisonten ble det en helt annen virkelighet enn å ligge i et telt.

Ellers er vel fjellduken kanskje best kjent til bruk under pauser og venting ute i uvær. Hvis uhellet er ute, og du ikke har gravd deg ned i tide, er fjellduken en god løsning. Alt monteres på 10 sekunder, og kulda holdes ute! Bør vel også gjøre oppmerksom på plassen man har inne i fjellduken original. For en voksen person kan det bli litt trangt i lengden, men ved å krøke føttene litt så er det nok plass. Dessuten fins også andre utgaver av fjellduken, med større plass og andre egenskaper.

Fakta om Fjellduken Original: 
Vekt: 800 g.
Volum: 4 liter
Pris: rundt 1000 kr

Er du interessert? Se hjemmesidene til jerven for informasjon om ulike typer og prisalternativer.

Det finnes også billigere og lettere varianter av mange ulike merker. Med fjellduken vet man iallefall at det er et produkt som er gjennomtestet under norske forhold

til hovedsiden


Din kommentar Skriv gjerne en kommentar til artikkelen. Gjennom kommentarer hjelper du å holde fjellogfiske levende og det setter vi umåtelig stor pris på.-


Relaterte artikler fra utstyrTilpasset søk


Annonse

Annonse
Annonse