Jeg og lillebror Sebastian


En fin plante vi gikk forbi

Når vi var på toppen stanset vi ved et vann. Der skulle vi fiske, jeg hadde lyst til og fiske først, og det fikk jeg. Jeg synes det er ganske gøy og fiske det syntes jeg ikke før, fordi da fikk jeg ikke til og kaste så langt ut. Så kastet jeg ut en gang, to ganger, da fikk jeg masse gress/mose på kroken, så kastet jeg ut tredje gangen, da! Jeg trodde først jeg hadde hektet meg fast, men så begynte det og rykke, og pappa spurte om jeg hadde fått fisk, og det hadde jeg. Det var en ganske stor fisk, det synes i alle fall jeg. Jeg ble veldig glad når jeg fikk fisken. Det var den største fisken jeg hadde fått helt selv. Jeg ble ganske stolt også. Vi tok mange bilder av den.


Det napper


Jeg og fisken

På turen ned tok vi bilder av noen fine vannliljer. Vi gikk inn i noen huler, fordi Sebastian hadde gledet seg til det hele turen. Når vi kom hjem sløyde vi fisken. Så spiste jeg den til middag.


Vannliljer

Lillebror Sebastians versjon av turen: "Det er morsomt å plukke krekling".


Krekling er artig for en på 4 år

til hovedsiden


Din kommentar Skriv gjerne en kommentar til artikkelen. Gjennom kommentarer hjelper du å holde fjellogfiske levende og det setter vi umåtelig stor pris på.-


Relaterte artikler fra NamdalenTilpasset søk


Annonse

Annonse
Annonse