Her kan du få en kjapp følelse av friluftsliv på fjellogfiskes vis. God tur!

Disse fotogalleri ble først presentert på tidlig 2000- tall. Design og bildekvalitet har nok ikke tålt tidens tann. Den gangen var det viktig å ikke ha for store bilder da båndbredde og nedlastingshastighet var en stor begrensning.

Fotogalleri 1 Fotogalleri 2 Fotogalleri 3 Fotogalleri 4 Fotogalleri 5

Vi håper likevel noen ting kan være evige. Som følelsen av fjellvidda som napper tak i deg. Som trekker deg til minner om egne tidligere turer, eller får deg til å se frem og drømme mot de neste fridager da du kan pakke sekken med telt, sovepose, kokeutstyr og begi deg ut på fjelltur. Er ditt mål det samme som for tidligere generasjoner? Å sanke gjennom fiske, jakt eller bærplukking. Eller kanskje bare for å koble av med en fjelltur til en topp eller idyllisk sted der ute i naturen. For fjellogfiske er det sjelen i bildene, mer enn det fototekniske, vi prøver å formidle. Om vi kan gi deg bare et snev av den rette følelsen gjennom de gamle bildene, så er vi fornøyd.

I søk gjennom arkivet kom vi også over et enda eldre fotoarkiv. De vises nedenfor og er helt fra oppstarten av fjellogfiske.no i 1999 og vedlikeholdt frem til 2003 ca.

Fiskebilder Turbilder Vinterbilder Dyrebilder Stemningsbilder